Houtbuigerij Van Hulle Logo

Massief hout

Deze methode zorgt voor duurzame en precieze gebogen houten onderdelen die sterk en esthetisch aantrekkelijk zijn.

Beschrijving

Het buigen van massief hout was in de beginjaren van Houtbuigerij Van Hulle de hoofdactiviteit.

Het hout wordt onder druk gestoomd in een stoomoven, om daarna in een pasvorm de juiste buiging mee te krijgen.

Ten slotte moet het hout rusten in de stalen pasvorm totdat de nieuwe buiging stabiel is. Het meeste plooiwerk gebeurt in opdracht van klanten, die de afwerking zelf voor hun rekening nemen.

Offerte aanvragen

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Meer hulp nodig?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. 

+32 (0)50 71 27 60

+32 (0)50 71 72 39

Waarom ons kiezen

Ervaring en Expertise

Ontdek waarom onze 40 jaar ervaring en vakmanschap maken dat Houtbuigerij Van Hulle de beste keuze is voor al uw gebogen hout- en multiplexbehoeften.

Ervaring en Expertise

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner in gebogen hout en multiplex, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen.

Maatwerk Oplossingen

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften en specificaties van onze klanten, van ontwerp tot productie.

Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding

Onze producten bieden een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, waardoor klanten hoogwaardige producten kunnen verkrijgen tegen betaalbare prijzen.

Geavanceerde Productiemethoden

Met geavanceerde stoom- en persmethoden leveren we nauwkeurige en hoogkwalitatieve gebogen houten en multiplex onderdelen die voldoen aan de hoogste industrienormen.

Klantgerichte Service

Ons toegewijde team staat klaar om klanten te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele proces, van offerteaanvraag tot levering, met een focus op klanttevredenheid.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

We streven naar duurzaamheid in al onze activiteiten, met een focus op verantwoord bosbeheer en milieuvriendelijke productieprocessen, zodat klanten met een gerust hart kunnen kiezen voor onze producten.

Veelgestelde vragen

FAQ

Dit zijn enkele veelgestelde vragen over onze producten en diensten. Als je vraag hier niet tussen staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Mensen willen weten waarom ze voor massief hout zouden moeten kiezen boven alternatieven zoals MDF, spaanplaat of kunststof.

Vragen over de beste methoden om massief houten meubels schoon te maken, te beschermen en te onderhouden om hun levensduur te verlengen.

Gebruikers zijn vaak op zoek naar advies over welke specifieke houtsoorten, zoals eiken, walnoot of esdoorn, het beste zijn voor verschillende toepassingen.

Veel mensen willen weten hoe ze kleine beschadigingen aan hun massief houten meubels kunnen herstellen zonder professionele hulp.

Consumenten tonen steeds meer interesse in de duurzaamheid en ecologische impact van hun keuzes, inclusief vragen over de herkomst van het hout en certificeringen zoals FSC.

Houtbuigerij Van Hulle

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!